Wie zijn we als teambuilding organisator?

Ballonvaren

Ons bedrijf is sinds meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het organiseren van luchtdopen. We zijn begonnen met het organiseren van ballonvaarten voor particulieren. Stilaan is ons bedrijf ook uitgebouwd zodat we teambuilding evenementen, seminaries en incentives organiseren.
Wij hebben in de loop der jaren grote luchtballons aangekocht, die meerdere passagiers kunnen vervoeren. Onze meest recente aankoop (april 2011) is een luchtballon die aan 10 passagiers tegelijk een luchtdoop kan geven.
Ons materiaal is zorgvuldig uitgekozen, met het meeste oog op veiligheid en luxe.
U zal zien dat uw teambuilding hiermee voor 100% geslaagd zal zijn! Onze teambuildings zijn toegangkelijk voor alle leden van uw team.

Onze teambuildings zijn bovendien volledig op maat, in volledig overleg met u.
Bovendien bieden we u de unieke mogelijkheid om een luchtdoop teambuilding van op uw eigen locatie te laten plaatsvinden.
Ballonvaren is heel rustgevend. Ideaal als teambuilding om de bedrijvigheid even te ontvluchten.

Helikopter luchtdopen

Op vraag van onze klanten hebben we ons aanbod in luchtdopen ook uitgebreid met helikoptervluchten. Deze helikopter luchtdopen moesten echter tip top in orde zijn. Daarom ook hebben we gekozen voor de snelste en beste helikopter: de Bell 206 helikopter. We hebben de bewuste keuze gemaakt voor luxe helikoptervluchten op maat, boven uw regio of bedrijf. Dit uiteraard rekening houdende met de geldende luchtvaartreglementering. Een voordeel is uiteraard dat je bijna niet weersgebonden bent.

Wij werken ook samen met een goed ingerichte helihaven in West-Vlaanderen.

Piloten

Wij werken zowel met de helikopter als met de luchtballons samen met zorgvuldig geselecteerde piloten. Deze beschikken allen over een geldige CPL-licentie (Commercial Pilot License), en over veel ervaring.

Het bedrijf

Het bedrijf Flybird bv werd opgericht in april 1991, door Gino ciers. Gino was al lange tijd gepassioneerd door alles wat vliegt, en vloog met sportvliegtuigen.
Enkele jaren later kocht hij een luchtballon. In de beginjaren waren er enkel kleinere luchtballons, en was het bedrijf vooral actief met het organiseren van luchtdopen voor particulieren. Momenteel is de luchtballon technologie verder ontwikkeld, zodat ook heel grote luchtballons bestaan.
Gino Ciers organiseert al jarenlang de ballonhappening te Waregem, West-Vlaanderen. Dit is een meeting voor luchtballons, jaarlijks tijdens het laatste weekend van April, waar zo’n 60 luchtballons in alle vormen en maten opstijgen.
Gino heeft bovendien een licentie gehaald om met gasballons te vliegen (dit zijn ballons gevuld met helium of waterstof, en die zandzakjes hebben). Met zijn ballon nam hij deel aan de prestigieuze Gordon Bennett race, waarbij de winnaar degene is die het verste vliegt in vogelvlucht. Gino vloog van Bristol (UK) tot Zuid-Frankrijk.

Wij onderscheiden ons door ons te focussen op networking in combinatie met een heleboel ontspanning. Dit is de enige manier om succesvol contacten te leggen! Ons klantenbestand bestaat uit zowel mannelijke als vrouwelijke bedienden, managers, kaderleden, beoefenaars van vrije beroepen, arbeiders, zelfstandigen en ondernemers.

Wij zijn vertegenwoordigd over heel Vlaanderen, ook Wallonië (vooral Henegouwen), en ook in het noorden van Frankrijk (omgeving Nord-Pas de Calais – Flandres).

Het fundament van ons bedrijf is passie voor luchtvaart, en dat stralen we ook uit naar onze klanten, én naar hun klanten!