Vragen en antwoorden over teambuildings en incentives

Voor wie werken jullie zoal?

Wij werken voor teams en bedrijven vanaf 3 personen tot honderden personen. De bedrijven kunnen KMO’s, overheidsdiensten of multinationals zijn. Bekijk hier gerust enkele van onze klanten. Wij hebben ook veel ervaring met particulieren. Wij hebben bovendien klanten uit binnen- en buitenland.

Waar vindt de incentive plaats?

Het bedrijf is gelegen in Harelbeke, West-Vlaanderen. De helihaven is gelegen nabij Kortrijk. Maar al onze teambuilding activiteiten vinden plaats over heel België. U heeft de keuze:

  • U komt naar West-Vlaanderen voor een luchtdoop bij ons;

  • Wij komen naar u, en we houden ter plaatse de luchtdopen;

  • We spreken af op een bepaalde locatie, waar u eventueel een andere acteit heeft (dit kan bijvoorbeeld een restaurant zijn, een stadsspel, een citytrip…);

Hoe lang op voorhand moeten we een teambuilding reserveren?

Voor grote groepen reserveer je best zo vlug mogelijk op voorhand.

Wanneer we helikopter luchtdopen geven op uw locatie, dan hebben we toelating nodig van het bestuur der luchtvaart. Om tijdig alle vereiste documenten af te handelen, kan u best 1 a 2 maand op voorhand contact opnemen met ons.

Voor ballonvaarten hebben we ook graag 1 a 2 maand op voorhand de aanvraag. Op die manier kunnen we tijdig alle ballons en piloten reserveren. Voor iets kleinere groepen kan dit in principe iets minder lang op voorhand. Voor ballonvaarten kan u ons best minstens 2 weken op voorhand contacteren.

Hoeveel kost een incentive eigenlijk?

Deze vraag is eigenlijk niet eenvoudig te beantwoorden. De kostprijs van een bedrijfsincentive hangt af van verschillende factoren zoals grootte van de groep, locatie van de incentive, duurtijd van de luchtdoop, eventuele extra catering, … De prijs van een ballonvaart teambuilding kunnen we voor kleinere groepen min of meer bepalen via deze website. Bovendien is het bij ons zo dat u minder betaalt per persoon indien u met meer bent!

Mijn klanten zijn niet nederlandstalig, wat nu?

Geen probleem. Onze medewerkers zijn meertalig en zij kunnen u en uw klanten te woord staan in het Engels, Frans en Duits.

Heeft u zelf bepaalde types vluchten die u zou kunnen aanraden als teambuilding?

Jazeker! De mooiste luchtdopen hebben we gecategorieseerd in teambuilding arrangementen. Deze kunnen u een idee geven van wat wij mooi vinden. Uiteraard laten we de keuze aan u. Wij staan volledig open voor creativiteit. Uw mening weegt daarbij uiteraard het zwaarste door!