Meetcentive: een meeting gekoppeld aan een bedrijfsincentive

Een meetcentive is zoals het woord zelf het al zegt: een meeting die gekoppeld wordt aan een business incentive.

Meetcentive in helihaven

Wanneer een meetcentive georganiseerd wordt, heeft men nood aan een geschikte locatie: een stijlvol gebouw, dat bovendien een goede locatie heeft. Wij beschikken over een unieke helihaven, die voorzien is van een goed ingerichte zaal, waar u eventueel een meeting of seminarie kan houden. Na de zakelijke kant van de meetcentive, bieden wij u een helikoptervlucht aan. Wenst u catering op dit event: geen probleem, wij zorgen voor alles! Tof en avontuurlijk: een pure teambuilding! De foto’s onderaan deze pagina zijn van de helihaven waar we onze seminaries laten doorgaan.

Meer informatie: helihaven nabij Kortrijk

Meetcentive op uw eigen locatie

Het kan ook anders: u beschikt zelf over een specifieke locatie, of u wenst de meetcentive op uw eigen locatie te laten doorgaan? Geen probleem: wij komen met de helikopter of de heteluchtballon tot bij u! Van hieruit kan u met uw bedrijfsrelaties een unieke luchtdoop maken! U kan zelfs boven uw eigen firma vliegen. Een onvergetelijk moment!

Meer informatie:

Om een meetcentive | incentive | bedrijfsuitje | corporate event een onvergetelijke touch te geven kan u kiezen voor een evenement gekoppeld aan helikoptervluchten of ballonvaarten. Schenk je relaties een onvergetelijk moment door voor onze originele manier van werken te kiezen!

Al de passagiers van onze luchtdopen waren er reeds heel enthousiast over!

Zie ook: