Ochtend ballonvaart, met unieke zonsopgang en ontbijt

Heb je ooit gedroomd om de zon te zien opkomen vanuit de lucht?

Wij bieden het u aan in de vorm van een unieke ballonvaart! Rond zonsopgang stijgen we op, en u kan het prachtige ochtendgloren aanschouwen vanuit hogere sferen! Vaak is er lichte nevel in de velden, die als een sluier boven het landschap zweeft. Het kleurentafereel is adembenemend.

ochtend luchtdoop

Ochtendstond heeft goud in de mond! Deze vaart is ideaal om tot rust te komen. ’s Morgends kan u de wereld onder u wakker zien worden tijdens een luchtballonvaart. Vooral voor wie houdt van de natuur is deze ballonvaart een echte aanrader.

In de vroege ochtend maakt u kennis met de ballonpiloot en zijn crew. Een ochtendballonvaart zal een onuitwisbare indruk op u nalaten. Een beter begin van de dag kan u zich niet voorstellen!

Na de vaart houden we een ontbijt op het landingsterrein. Beter dan een ontbijt op bed, niet?

ontbijt na de ballonvaart

We hebben passagiers die voorstander zijn van een ochtendballonvaart. Het is inderdaad vroeg opstaan, maar zeker de moeite waard. Het is enig om de wereld nog te zien ‘slapen’ en dan zachtjes wakker te zien worden vanuit de lucht. Bovendien is de natuur veel eleganter op een ochtend.

Onze teambuilding– of particuliere ballonvaarten hebben enkele belangrijke pijlers: veiligheid, kwaliteit, klantvriendelijkheid en genot!

Programma

  • verwelkoming voor een ballonvaart in uw regio (we spreken 's ochtends vroeg af)
  • voorstelling van de piloot, het materiaal en het ballonteam
  • briefing voor de passagiers wat de ochtendballonvaart zal inhouden
  • klaarmaken van de ballon: koud opblazen en rechtstoken (indien gewenst kan u hierbij helpen)
  • een unieke ballonvaart met duurtijd van minimum 1 uur
  • inpakken van de luchtballon
  • debriefing van de ballon luchtdoop, met uniek ontbijt op het landingsterrein
  • gepersonaliseerd vluchtcertificaat
  • een leuk aandenken voor de passagiers
ballonvaart met het gezin of met de familie

Prijs

Hier vindt u de prijzen en voorwaarden voor een ochtendballonvaart.

Wij bieden dit aan voor groepen (dan boekt u een ballonmand exclusief voor uw groep), en ook voor particulieren (dan wordt u samen gezet in de mand met andere passagiers).

Praktisch

We spreken in overleg met u een datum af waarop we deze vaart zouden laten doorgaan. Indien het slecht weer zou zijn op deze dag, dan spreken we een nieuwe datum af.

U boekt rechtstreeks bij de uitvoerder. Zodoende kunnen wij een vlotte communicatie en mooie prijzen garanderen, zodat u een zorgeloze ballonvaart kan beleven!

Geschenk tip

Een ochtendballonvaart is aan te raden als valentijnscadeauhuwelijksaanvraag of huwelijksverjaardag! Of je kan dit ook als teambuilding en incentive aanbieden!