Helikopterrondvluchten

Luchtdoop-Incentives.be biedt voornamelijk luchtdopen aan voor groepen en bedrijven.

Wij zijn echter ook gespecialiseerd in helikopter rondvluchten voor particulieren. Dit kan reeds vanaf 1 persoon. Wens je België eens vanuit een helikopter te zien, dan kan je met ons de lucht in!

Wij vertrekken vanop een helihaven nabij Kortrijk. Deze helihaven is centraal gelegen (niet ver van de autostrades E17 / E403, te West-Vlaanderen) en bezit een ruime parking.

Programma rondvlucht:

  • Afspraak op de mooie helihaven met alle faciliteiten (ruime wacht- en ontvangstruimte, toiletten, heliplatform), op slechts enkele km buiten Kortrijk (niet op het vliegveld van Wevelgem dus).
  • Ontvangst op de prachtige helihaven, voorstelling van de helikopter en de piloot, beantwoorden van al uw vragen, bespreken van de geprefereerde vluchtroute. Toeschouwers, vrienden, familieleden, enz. zijn vanzelfsprekend van harte welkom om te komen supporteren.
  • De passagiers stappen in onder begeleiding van de grondcrew, opstarten helikopter en weg zijn we…
  • Een sensationele vlucht waarbij we niet nalaten te demonstreren wat deze helikopter allemaal kan, van stilhangen tot “vooruitschieten” met een snelheid van 250 km/u.
  • Overvliegen van de door u gevraagde vluchtroute (indien toegelaten en mogelijk, en passend binnen de tijdspanne van de helikoptervlucht).
  • Landing op de helihaven op het landingsplateau, op zich reeds spannend en knap om zien.
  • Beantwoorden van uw vragen over de vlucht, de instrumenten, het weer, enz.
  • Napraten bij een lekker glaasje echte champagne (of drank naar keuze).
  • Uitreiking van de gepersonaliseerde vluchtcertificaten. Hét bewijs dat u in deze helikopter bent meegevlogen!

Types rondvluchten

Wij bieden volgend type van rondvlucht aan:

  • VIP programma van 30 minuten: prijs is 180 euro per persoon

Meer info: prijzen helikoptervlucht

Indien u boekt voor 1 persoon, groeperen we de passagiers, bekijken we van welke omgeving alle passagiers zijn, en proberen we een route voor de helikoptervlucht te bepalen waarbij de passagiers hun geliefkoosde regio kunnen overvliegen.

Indien u een volle helikopter boekt (dit is 6 passagiers), dan kan u kiezen waarheen u vliegt (uiteraard alle luchtverkeersregels respecterend).

rondvlucht helicopter

Helikopterrondvlucht op maat

Vanzelfsprekend organiseren wij ook luchtdopen op maat. Kortere of langere vliegtijden, aangepaste routes,… Vraag hiervoor vrijblijvend informatie / prijzen. Dit kan zeer interessant zijn als teambuilding.

Wetende dat de helikopter zo’n 230 kilometer per uur kan vliegen, kan je zelf ongeveer al inschatten hoeveel tijd je nodig hebt om vanuit de omgeving van Kortrijk de plaats te bereiken die je zo graag eens vanuit de lucht ziet. U kan ons contacteren om de info in detail te weten.

Reserveren?

Indien u wenst te reserveren, kan u bellen op het nummer 051 – 312 325. U kan ons ook tijdens de weekends of op zon- en feestdagen bellen. Wij proberen zoveel mogelijk bereikbaar te zijn, behalve als we (letterlijk) gaan vliegen zijn! U kan ons ook mailen op info@luchtdoop-incentives.be