Brouwerijbezoek St.-Bernardus ballonvaart-arrangement

Vanaf 2011 exclusief bij Flybird bv ballonvaarten:

Ballonvaart arrangement: Brouwerij St.-Bernardus WATOU (nabij de Franse grens en Poperinge)

  • Brouwerij St.Bernardus - Trappistenweg 23 - 8978 Watou
  • Minimaal aantal personen: 8  /  max. 30 per avond
  • enkel op afspraak.
brouwerijbezoek westhoek
ballonvaart brouwerijbezoek arrangement

Arrangement bestaande uit: ontvangst ong. 2 uur voor het voorziene opstijgen van de luchtballon(nen), uitgebreid bezoek aan de brouwerij St.-Bernardus in Watou (zie hieronder), degustatie van hun lekkere bieren, geschenkpakket, klaarmaken van de ballon op het opstijgterrein naast de brouwerij, ballonvaart van  1 uur over een prachtige streek,  terugrijden na de landing, afscheidsdrink in het bedrijfscafé “De Gouden Ster” met afgifte van ballonvaart-diploma.

Dit kan je bestellen als particulier, maar ook als teambuilding! Puur Belgisch! Je laat hiermee een uniek stukje van België zien aan eventuele buitenlandse klanten tijdens deze incentive! Hiermee scoor je zeker succes!

Bernardus Pater 6 bier

Brouwerijbezoek St.- Bernardus te Watou met aansluitend unieke ballonvaart over de hoppestreek  (bij gunstig weer).

De Brouwerij St.-Bernardus in Watou (Poperinge) onderging de jongste jaren een grondige gedaanteverandering. Met de aanleg van het hoppeveld vlak naast de brouwerij, de bouw van nieuwe magazijnen, nieuwe burelen en een authentiek café, annex degustatie zaaltje werd de brouwerij grondig vernieuwd en gerenoveerd.
Rondleidingen kunnen individueel of in groep, in het Nederlands, het Frans of in het Engels.
De rondleiding bestaat uit: verwelkoming in het café ‘In De Gouden Ster’, vertoning van de film over de brouwerij St.-Bernardus, rondleiding door de brouwerij, de bottelarij en de brouwzaal, degustatie van de bieren van St.-Bernardus en niet te versmaden: een geschenkverpakking met 4 flesjes St.-Bernardus (Tripel, Pater 6, Prior 8 en Abt 12) met inclusief een authentiek glas voor elke bezoeker.
Shop :
Voor en na het bezoek bestaat er mogelijkheid om in de brouwerijshop bieren, glazen en allerlei biergadgets aan te kopen.

Specificaties:

Dit unieke arrangement kan geboekt worden vanaf augustus tot einde oktober. De aan het brouwerijbezoek aansluitende ballonvaarten gaan enkel door bij gunstig weer en ongeveer 2 uur voor zonsondergang. Afspraak in de brouwerij:

  • In augustus om 17 u, duur incl. ballonvaart tot ong. 21u30
  • In september om 16 u, duur incl. ballonvaart tot ong. 20u30
  • In oktober om 15 u, duur incl. ballonvaart tot ong. 19u30
Brouwerij Sint-Bernardus Watou luchtdoop