Helikoptervlucht voor 20 personen

Deze website is gemaakt voor luchtdopen voor groepen. Wij bieden helikopterluchtdopen aan voor groepen van bijvoorbeeld 20 passagiers. Wij kunnen u ontvangen in onze helihaven, of op uw locatie (evenement, bedrijfsfeest,…).

helikopterluchtdoop vanop de helihaven (in West-Vlaanderen)

Vergeet zeker uw fototoestel niet! Je zal een uniek uitzicht krijgen op het Belgische landschap. Het is een spektakel om deze helikopter een heel nauwkeurige landing te zien doen!

Wij beschikken over verschillende helikopters zodat we verschillende passagiers tegelijk kunnen vervoeren. Zo kunnen wij uw groep van gelijk welke grootte een luchtdoop op maat aanbieden.

Dit is een leuke activiteit die bijvoorbeeld als teambuilding of als incentive kan dienen!

helikopterluchtdoop West-Vlaanderen / Henegouwen

Al onze vluchten zijn alles inclusief:

  • BTW
  • verzekering voor de 20 passagiers
  • uniek luchtdoop certificaat voor alle passagiers
  • champagnedrink
  • ontvangst in de helihaven (of op uw locatie)
  • parking

Gelieve ons te contacteren voor de kostprijs voor een programma op maat.

De helikoptervluchten organiseren wij vanaf onze helikopterhaven. U maakt als passagier een bijzondere helikoptervlucht. Geniet van het avontuur, het uitzicht en de vrijheid! Afhankelijk van de tijdsduur van de vlucht die u kiest, ziet u de mooie omgeving vanuit een compleet nieuw perspectief. Geniet van het avontuur, de vrijheid en de adrenaline!

Bovendien kan je een voorkeur opgeven welke omgeving je wil opvliegen. Wij zullen er dan zoveel mogelijk rekening mee houden om de helikopter boven jouw voorkeurs regio te laten vliegen. Bovendien zijn we gebonden aan restricties rondom bepaalde vlieggebieden, weersomstandigheden en wensen van de passagiers.