De prijs van een helikoptervlucht

In een vliegtuig hebben we allemaal wel al eens gevlogen. Maar een helikopter: dat is een andere zaak! De reden hiervoor is dat er in België veel meer vliegtuigen zijn dan helikopters, en dat helikopters meestal niet vaak ter beschikking staan voor iedereen die wenst mee te vliegen. Wil je de zwaartekracht eens overwinnen en een unieke luchtdoop maken, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als een van de weinige bedrijven in België bieden wij helikoptervluchten aan, en dan nog wel met een luxe Bell 206 helikopter!

Deze website is gemaakt voor luchtdopen voor groepen. Uiteraard bieden wij ook helikopter luchtdopen aan voor particulieren (1 persoon of meer). Hieronder vindt u de prijzen en voorwaarden.

Prijs voor een helikopterluchtdoop vanop de helihaven (in West-Vlaanderen)

Prijs voor een helikopterluchtdoop op een locatie door u gekozen

Prijs helikopterluchtdoop West-Vlaanderen

In deze categorie bieden we twee types helikopterluchtdopen aan, elk met een specifieke prijs. Al onze prijzen zijn alles inclusief (bij ons geen verborgen kosten):

  • Unieke luchtdoop in een luxe Bell 206 of Robinson R44 helikopter
  • BTW
  • verzekering
  • luchtdoop certificaat
  • champagnedrink
  • ontvangst in de helihaven in West-Vlaanderen
  • parking

Meer info voor particulieren vindt je op onze aparte website: helikoptervlucht voor particulieren

De prijzen van een helikoptervlucht hangen af van de lengte van de vlucht. Wij bieden luchtdopen aan van 30 minuten. Gelieve ons te contacteren voor de kostprijs voor een programma op maat.

Prijs helikoptervlucht van 30 minuten – VIP arrangement!

De prijs van deze helikopter luchtdoop hangt af van met hoeveel personen u komt. Uiteraard met hoe meer personen u komt, hoe goedkoper het wordt.

Voor 1 of 2 passagiers betaalt u 195 euro per persoon. (in onderling overleg wordt U gegroepeerd met andere passagiers op vaste luchtdoop data)

Voor 3 of meer passagiers betaalt u slechts 190 euro per passagier. (in onderling overleg wordt U gegroepeerd met andere passagiers op vaste luchtdoop data). Vanaf een “volle” helikopter (minstens 3 passagiers) mag u zelf in overleg met ons de vluchtdatum en het uur kiezen en vliegen we speciaal voor uw groepje.

Tijdens een vlucht van 30 minuten kan je heel wat zien. We kunnen zelfs heen en weer vliegen tot regio Ieper – de Westhoek. Wanneer de passagiers uit de buurt zijn, dan proberen we de passagiers te groeperen zodat je eens over je huis of stad kan vliegen.

Prijs helikopterluchtdoop op uw locatie

Indien u wenst komen we ook tot op uw locatie om helikopterluchtdopen te geven.

Prijs hierbij is volledig specifiek aan uw wensen. Gelieve ons te contacteren hiervoor. Onze gegevens vindt u op de contactpagina.

Over ons

Luchtdoop-incentives is een professioneel helikoptervlucht bedrijf dat al sinds meer dan 20 jaar vele duizenden particulieren en bedrijven een onvergetelijk avontuur heeft mogen bezorgen.