Helihaven voor incentive of teambuilding

Wij hebben een prachtige helihaven ter beschikking. Deze is gelegen vlakbij Kortrijk. Vanuit deze helihaven vertrekken we regelmatig voor een helikoptervlucht boven Tournai, de Vlaamse Ardennen, Ieper, Brugge,…!

Een vlucht in een helikopter is een unieke ervaring. Het verre uitzicht en de wendbaarheid van dit toestel geven je een onbeperkt gevoel van vrijheid! Tijdens een rondvlucht vanop de helihaven kan je een grote regio zien. Door de topsnelheid van de helikopter (de kruissnelheid is 225 kilometer per uur) wordt een grote afstand afgelegd en zijn er heel wat attracties die u kan bekijken!

  • Het gebouw is voorzien van een grote zaal, waar u ter plaatse feesten, bedrijfsfeesten, incentives, etentjes, productvoorstellingen, recepties,… kan laten doorgaan.

  • Wij kunnen indien U dat wil zorgen voor een op maat gemaakte, en verzorgde catering.

  • Naast het gebouw is een gratis en grote parking, zodat iedereen vlot de wagen kan parkeren. De helihaven bevindt zich vlakbij grote verkeersaders, en vlakbij Kortrijk, het kloppende hart van West-Vlaanderen!

  • Het gebouw is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

  • De helihaven beschikt over toiletten, airco en Wifi.

  • Uw geprefereerde vliegroute is mogelijk. Indien het voor de piloot vliegtechnisch geen probleem is, zal hij zeker boven Uw bedrijf, woning, stad.. willen vliegen. Wij zorgen voor een incentive op maat!

  • De landing op de helihaven gebeurt op een landingsplatform. Voor iedereen is het preciesiewerk van de piloot uiterst adembenemend om te aanschouwen!

  • Na de vlucht kan je rustig napraten bij een glaasje echte champagne (of andere drank naar keuze).

  • De passagiers krijgen na de doop een knap vluchtcertificaat op naam!

  • Toeschouwers zijn ook welkom! Zij kunnen u bijvoorbeeld mooi fotograferen bij het in- of uitstappen van de helikopter.

parkeergelegenheld
Napraten en champagne of andere drank ter beschikking
Mogelijkheid tot catering
Beschikt over toilet

Een extra voordeel van deze helihaven: U betaalt geen enkele minuut teveel. Aangezien de helikopter rechtstreeks van op de helihaven vertrekt, hoeft u geen verplaatsingskosten te betalen! U betaalt dus niets meer dan wat u krijgt! Voor groepen is het ideaal om een teambuilding in de helikhaven te komen doen: u bent zo op uw gewenste locatie.

Vanuit deze helihaven kan je op korte tijd heel wat steden en gemeenten in Oost- of West-Vlaanderen bereiken!

 

Wij zijn een kwalitatief hoogwaardige aanbieder van diensten met een helikopter.
Met een recente helikopter en een uitgebreid en professioneel team van piloten en grondpersoneel zorgen wij dat u altijd meer dan tevreden zult zijn. Bovendien bieden wij de luchtdopen aan en voeren wij ze ook uit: geen tussenpersonen, dus een snelle en betaalbare service!