Ballonvaart voor een groep

Ooit gedroomd om een unieke luchtballonvaart: met een hele groep tegelijk een luchtdoop boven uw geliefkoosde regio? Wij bieden dit aan: wij komen met een grote luchtballon tot bij u voor een avontuurlijke ballonvaart. Een exclusieve ballonvaart in stijl als geschenk, bedrijfsincentive, of voor een speciale gelegenheid? Luchtdoop-incentives.be is voor u de de geschikte partner!

Wij beschikken in ons bedrijf over verschillende luchtballons. Onze grootste is voor 10 a 11 passagiers. Wij kunnen groepen aan van tientallen personen door het combineren van verschillende van onze luchtballons. Bovendien zijn wij de organisator en uitvoerder van de ballonvaart. Geen tussenpersonen, dus een vlotte regeling en een gunstige prijs!

ballonvaart voor een groep

Wij komen reeds opstijgen op uw locatie vanaf 6 passagiers. Wij beschikken over luchtballons van volgende capaciteiten: 4 passagiers, 5 passagiers, 6 passagiers, 7 passagiers, 8 passagiers en 10 passagiers.

Programma

  • verwelkoming van de groep passagiers, en eventuele kijklustigen. De verwelkoming vindt plaats in uw regio / stad
  • voorstelling van de piloot, het materiaal en het team dat helpt bij deze luchtdopen
  • briefing voor de passagiers
  • klaarmaken van de ballon: koud opblazen en rechtstoken
  • een unieke ballonvaart met duurtijd van minimum 1 uur
  • inpakken van de luchtballon
  • debriefing van de ballon luchtdoop, met een glaasje champagne (of met een ontbijt als het voor een ochtendvaart is)
  • gepersonaliseerd vluchtcertificaat
  • een leuk aandenken voor de passagiers
groepsballonvaart

Prijs

Hier vindt u de prijzen en voorwaarden voor een groepsballonvaart.

(Wij verkopen ook ballonvaarten voor 1 persoon. Prijs per persoon is 160 euro. De persoon vliegt dan samen met andere passagiers, en opstijgen doen we in dat geval vanop een van onze vaste opstijgplaatsen in West- of Oost-Vlaanderen.)

Praktisch

We spreken in overleg met u en uw vrienden / collega’s / werknemers een datum af waarop we deze ballonvaart zouden laten doorgaan. Indien het slecht weer zou zijn op deze dag, dan spreken we een nieuwe datum af. Of: we kunnen helikopterluchtdopen aanbieden. Wij hebben een helikopter ter beschikking die 6 passagiers tegelijk kan transporteren.

Grootte van de groep

De grootte van de groep die in 1 luchtballon kan plaatsnemen is maximaal 10 a 11 personen (afhankelijk van de atmosferische condities tijdens de dag van de ballonvaart). Bij meer passagiers moeten we verdelen over meerdere luchtballons. Onze kleinste luchtballon kan 2, 3 of 4 passagiers aan boord meenemen.

Het voordeel van ons bedrijf is dat we over verschillende luchtballons beschikken. Wij kunnen hele grote groepen aan. Indien u met een echt hele grote groep bent (bijvoorbeeld 100 personen), dan hebben wij collega’s waarmee we samen kunnen werken om alsnog uw massa ballonvaart te kunnen laten doorgaan.

Hoe bestelt u een ballonvaart voor een groep?

Op onze contactpagina vindt u alle gegevens over ons terug.

Je kan dit ballonvaart arrangement eventueel ook als geschenkbon aankopen.