Een leuke helikoptervlucht voor 2 personen

Deze website is gemaakt voor luchtdopen voor groepen. Uiteraard bieden wij ook helikopter luchtdopen aan voor particulieren (1 persoon of meer). Hieronder vindt u de prijzen en voorwaarden: Prijs voor een helikopterluchtdoop vanop de helihaven (in West-Vlaanderen)

U kan een helikoptervlucht voor 2 personen boeken. In dit geval vliegt u mee met andere passagiers in de helikopter, vanop onze helihaven in West-Vlaanderen.

Vergeet zeker uw fototoestel niet! Je zal een uniek uitzicht krijgen op het Belgische landschap. Het is een spektakel om deze helikopter een heel nauwkeurige landing te zien doen!

Prijs helikopterluchtdoop 2 personen West-Vlaanderen

Al onze prijzen zijn alles inclusief:

De prijzen van een helikoptervlucht hangen af van de lengte van de vlucht. Wij bieden luchtdopen aan van 30 minuten.

Helikoptervlucht van 30 minuten – VIP arrangement!

U betaalt slechts 180 euro per passagier. In dit geval vliegen jullie samen met andere passagiers. Onze helikopter kan 4 passagiers tegelijk vervoeren.

Indien gewenst kan men ook exclusief jullie groep vervoeren. De prijs hierbij is op aanvraag.

Tijdens een vlucht van 30 minuten kan je heel wat zien. We kunnen zelfs heen en weer vliegen tot regio Ieper – de Westhoek of regio Doornik – Moeskroen.

De helikoptervluchten organiseren wij vanaf onze helikopterhaven. U maakt als passagier een bijzondere helikoptervlucht. Geniet van het avontuur, het uitzicht en de vrijheid! Afhankelijk van de tijdsduur van de vlucht die u kiest, ziet u de mooie omgeving vanuit een compleet nieuw perspectief. Geniet van het avontuur, de vrijheid en de adrenaline!

Bovendien kan je een voorkeur opgeven welke omgeving je wil opvliegen. Wij zullen er dan zoveel mogelijk rekening mee houden om de helikopter boven jouw voorkeurs regio te laten vliegen. Wij trachten mensen van dezelfde regio te combineren. Bovendien zijn we gebonden aan restricties rondom bepaalde vlieggebieden, weersomstandigheden en wensen van de passagiers.