Luchtdoop teambuilding op locatie: een incentive op Uw bedrijf, op Uw feest, boven Uw huis,…

Heeft U een bedrijfsfeest op Uw bedrijf of heeft U een activiteit op verplaatsing? Wij bieden u ook de mogelijkheid, dat we met de helikopter tot bij u komen. Op uw locatie kan u de incentive of teambuilding een unieke meerwaarde geven!

helikopter op uw bedrijf

Met een helikopter zijn we zeer snel ter plaatse. Wij kunnen U op die manier een prachtig luchtbeeld van Uw favoriete plaats geven. Ideaal om klanten of werknemers een origineel geschenk te geven!

Gezien de wetgeving stijgt een helikopter meestal op van op een erkende helihaven. Wanneer we het vooraf bij het bestuur der luchtvaart in Brussel aanvragen is het geen probleem om op locatie luchtdopen te laten doorgaan. Uiteraard wordt dit enkel goedgekeurd wanneer dit vliegtechnisch mogelijk is (bijvoorbeeld geen hoogspanningsleidingen in de buurt, anders kan de helikopter niet veilig opstijgen of landen). U hoeft zich hierin geen zorgen te maken: wij regelen dit allemaal voor U. U hoeft enkel met uw relaties in te stappen in de helikopter en genieten!

Wij komen ter plaatse om na te gaan of de locatie aan de vereisten van het Directoraat Generaal van de Luchtvaart voldoet en zullen U met onze kennis bijstaan. Wij zullen voor U een dossier indienen om de vereiste toelatingen te verkrijgen.
Wij geven u de keuze om de luchtdopen zelf te organiseren of dit volledig aan ons over te laten, zodat U zich geen zorgen hoeft te maken over het juiste verloop van het event.

Wij houden luchtdopen over heel België. Wil je bijvoorbeeld Brugge, Antwerpen, Brussel, Gent, Ieper, Roeselare, Izegem of Doornik vanuit de lucht zien? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Bij ons is het werkelijk zo: THE SKY IS THE LIMIT!

De wendbaarheid en het unieke uitzicht dat je in een helikopter hebt, geven u en uw klanten een onbeschrijfelijk gevoel! U zal letterlijk met uw hoofd in de wolken zijn!

Een helikoptervlucht is heel wat anders dan een vlucht in een vliegtuig: een helikopter is veel wendbaarder, en ook het stijgen en dalen gebeurt op een heel andere manier, namelijk verticaal. Dit bezorgt u een onbeschrijfelijk gevoel!

Bovendien kan een helikopter blijven stilhangen (‘hoveren’ heet dit in het pilotenjargon), zijwaarts en achteruit vliegen. Zodoende kan u boven een favoriete plaats (bijvoorbeeld jullie bedrijf) langer blijven vliegen en alles in detail waarnemen. Dit alles maakt helikoptervliegen werkelijk uniek!

helikopter incentive antwerpen

Wij hebben reeds samengewerkt met bedrijven voor promotie-events, teambuildings op locatie, bedrijfsuitstappen met de collega’s, bedrijfs incentives, persconferenties,…