Ballonvaart voor 8 personen

Ooit gedroomd om een unieke luchtballonvaart: met 8 personen tegelijk een luchtdoop boven uw geliefkoosde regio? Wij bieden dit aan: wij komen met een grote luchtballon tot bij u voor een avontuurlijke ballonvaart. Een exclusieve ballonvaart in stijl als geschenk, teambuilding, bedrijfsincentive, of voor een speciale gelegenheid? Luchtdoop-incentives.be is voor u de de geschikte partner!

Wij beschikken in ons bedrijf over verschillende luchtballons. Onze grootste luchtballon heeft een capaciteit voor 10 a 11 passagiers. Wij kunnen groepen aan van 10 of meer passagiers door het combineren van verschillende van onze luchtballons. Bovendien zijn wij de organisator en uitvoerder van de ballonvaart. Geen tussenpersonen, dus een vlotte regeling en een gunstige prijs!

ballonvaart voor 8 personen

Programma

  • verwelkoming van de acht passagiers, en eventuele kijklustigen. De verwelkoming vindt plaats in uw regio / stad, of indien gewenst kunnen we ook bij ons in West-Vlaanderen opstijgen.
  • voorstelling van de piloot, het materiaal en het team dat helpt bij deze luchtdopen
  • briefing voor de 8 passagiers
  • klaarmaken van de ballon: koud opblazen en rechtstoken
  • een unieke ballonvaart met duurtijd van minimum 1 uur
  • inpakken van de luchtballon
  • debriefing van de ballon luchtdoop, met een glaasje champagne (of met een ontbijt als het voor een ochtendvaart is)
  • gepersonaliseerd vluchtcertificaat
  • een leuk aandenken voor de passagiers
ballonvaart voor 8 personen

Prijs

Hier vindt u de prijzen en voorwaarden voor een ballonvaart voor 8 personen.

(Wij verkopen ook ballonvaarten voor 1 persoon. Prijs per persoon is 160 euro. De persoon vliegt dan samen met andere passagiers, en opstijgen doen we in dat geval vanop een van onze vaste opstijgplaatsen in Oost- of West-Vlaanderen.)

Praktisch

We spreken in overleg met u en uw vrienden / collega’s / werknemers een datum af waarop we deze luchtballonvaart zouden laten doorgaan. Indien het slecht weer zou zijn op deze dag, dan spreken we een nieuwe datum af.

Grootte van de groep

De grootte van de groep die in 1 luchtballon kan plaatsnemen is maximaal 10 personen. Bij meer passagiers moeten we verdelen over meerdere luchtballons. Onze kleinste luchtballon kan 2, 3 of 4 passagiers aan boord meenemen.

Over ons bedrijf

Luchtdoop-Incentives.be is een professioneel ballonvaart bedrijf dat al sinds meer dan 20 jaar vele duizenden particulieren en bedrijven een onvergetelijke avontuur heeft mogen bezorgen.

Waar?

Indien gewenst komen wij bij u opstijgen, indien u over een geschikt terrein beschikt. Wij hebben echter ook vaste opstijgplaatsen, voornamelijk in West-Vlaanderen (Kortrijk, Harelbeke, Brugge, Oostkamp, Eeklo, Gent, Waasmunster, Ieper, Poperinge, Deinze, Oudenaarde, Tielt,…). Wij kunnen opstijgen in elke provincie in België.

Hoe bestelt u een ballonvaart voor 8 passagiers?

Op onze contactpagina vindt u alle gegevens over ons terug.

Je kan dit ballonvaart arrangement eventueel ook als geschenkbon aankopen. Wij kunnen ook als verrassingseffect werken: bijvoorbeeld een teambuilding waarbij de deelnemers nog van niets weten. 1 contactpersoon spreekt met ons af, en brengt de anderen (al dan niet geblinddoekt) naar de locatie waar we opstijgen.