Ballonvaart voor 25 personen

Ooit gedroomd om een unieke luchtballonvaart: met 25 personen tegelijk een luchtdoop boven uw geliefkoosde regio? Wij bieden dit aan: wij komen met een grote luchtballon tot bij u voor een avontuurlijke ballonvaart. Een exclusieve ballonvaart in stijl als teambuilding, geschenk, bedrijfsincentive, of voor een speciale gelegenheid? Luchtdoop-incentives.be is voor u de de geschikte partner!

Wij beschikken in ons bedrijf over verschillende luchtballons. Onze grootste is voor 10 passagiers. Wij kunnen groepen aan van 25 of meer personen door het combineren van verschillende van onze luchtballons. Bovendien zijn wij de organisator en uitvoerder van de ballonvaart. Geen tussenpersonen, dus een vlotte regeling en een gunstige prijs!

ballonvaart voor 25 personen

Programma

  • verwelkoming van de 25 passagiers, en eventuele kijklustigen. De verwelkoming vindt plaats in uw regio / stad
  • voorstelling van de piloot, het materiaal en het team dat helpt bij deze luchtdopen
  • briefing voor de 25 personen die meevliegen met onze luchtballons (om uit te leggen waaraan de passagiers zich moeten verwachten tijdens de ballonvaart)
  • klaarmaken van de ballon: koud opblazen en rechtstoken
  • een unieke ballonvaart met duur van minimum 1 uur
  • inpakken van de luchtballon
  • debriefing van de luchtballonvaart, met een glaasje echte champagne (of met een ontbijt als het voor een ochtendvaart is)
  • gepersonaliseerd vluchtcertificaat
  • een leuk aandenken voor de passagiers
ballonvaart vanop een evenement

Prijs

Hier vindt u de prijzen en voorwaarden voor een ballonvaart voor 25 personen.

Voor grote groepen kan u ons best contacteren. Wij kunnen u een op maat gemaakte prijs opstellen.

(Wij verkopen ook ballonvaarten voor 1 persoon. Prijs per persoon is 160 euro. De persoon vliegt dan samen met andere passagiers, en opstijgen doen we in dat geval vanop een van onze vaste opstijgplaatsen in West- of Oost-Vlaanderen.)

Praktisch

We spreken in overleg met u en uw vrienden / collega’s / werknemers een datum af waarop we deze vaart zouden laten doorgaan. Indien het slecht weer zou zijn op deze dag, dan spreken we een nieuwe datum af.

Grootte van de groep

De grootte van de groep die in 1 luchtballon kan plaatsnemen is maximaal 10/11 personen. Bij meer passagiers moeten we ons verdelen over meerdere luchtballons. Onze kleinste luchtballon kan 2, 3 of 4 passagiers aan boord meenemen.

Hoe bestelt u een ballonvaart voor 25 passagiers?

Op onze contactpagina vindt u alle gegevens over ons terug.

Je kan dit ballonvaart arrangement eventueel ook als geschenkbon aankopen.