Incentive voor uw bedrijf | bedrijfsincentive West-Vlaanderen

Incentive als beloning

Incentive bij ons

Een incentive is een beloning

Een incentive is een beloning, in de vorm van een goed of dienst, voor medewerkers, klanten, tussenpersoon, verkoper,…

Door dit type van beloning, kan je gewenst gedrag bij je collega’s en zakenpartners stimuleren. Je zakenrelaties krijgen hierdoor erkenning, waardoor de prestatie wordt verbeterd. Door zo’n aanmoediging in de vorm van een bedrijfsincentive kan je het goede gedrag onderhouden of verbeteren.

Vaak worden incentives of bedrijfsuitjes gegeven door bedrijven om hun medewerkers te belonen.

Hoe werkt een incentive bij ons?

Flybird bv, het bedrijf achter deze website, heeft reeds een grote ervaring met het organiseren van bedrijfsevenementen, met luchtdopen zowel met luchtballons als met helikopters. Hoewel we incentives over heel België uitvoeren, hebben we de meeste ervaring in Oost- en West-Vlaanderen. Wij hebben zelfs specifieke luchtdoop arrangementen in de aanbieding.

Tijdens een incentive zien we steeds:

  • lachende gezichten

  • een ontspannen sfeer

  • tevreden klanten

  • adrenaline

  • na de luchtdoop gezellig napraten met unieke luchtdoop champagne

Wij beschikken over een prachtige helihaven, gelegen in West-Vlaanderen en voorzien is van de nodige ruimtes om uw event te laten doorgaan? Wenst u hierbij een receptie, of catering? Alles is mogelijk. De zaal kijkt met grote panoramische ramen uit op het helikopterplatform, zodat je rustig met een glaasje de helikopter kan aanschouwen!

Wenst u ook een incentive met luchtdopen (bij ons heeft u de keuze tussen ballonvaarten of helikoptervluchten)? U kan vrijblijvend contact opnemen met ons. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk al uw vragen of opmerkingen!

Veel bedrijven zijn steeds op zoek naar originele incentive of business event om hun beste klanten te behagen. Ook hiervoor is een ballon of helikopter perfect inzetbaar. En ballonvaart of helikoptervlucht wordt als uniek en waardevol beschouwd en de uitnodigende gastheer zal positief onthouden worden.

incentive voor groepen met een helikopter

Ervaring troef:

Als een van de grootste ballonvaart- en helikopterbedrijven van Vlaanderen kunnen wij u zeker verder helpen met het organiseren van een luchtdoop evenement (zowel met luchtballons, met helikopters als met de combinatie van beide). Wij hebben reeds heel wat ervaring voor grote en kleine bedrijven over heel België (zie referenties – bedrijven incentive). Bovendien organiseren wij jaarlijks de ballonmeeting in Waregem: een groots evenement tijdens het laatste weekend van april met meer dan 60 warmeluchtballons. Ons bedrijf bestaat intussen reeds meer dan 20 jaar.

U nodigt uw relaties uit op een willekeurige locatie, of op een van onze opstijgterreinen waarna u hen toevertrouwt aan de piloten en crew van Flybird bv ballonvaarten en helikopterluchtdopen. Wij zorgen voor een verantwoorde en veilige afwerking. Indien u kiest voor een ballonvaart incentive, en het is slecht weer, dan hebben we iets achter de hand: dan kunnen wij een helikopter laten komen, zodat uw relaties alsnog een unieke luchtdoop kunnen meemaken.

Zie ook: