Helikoptervlucht voor 50 personen

Deze website is gemaakt voor luchtdopen voor groepen. Wij bieden helikopterluchtdopen aan voor groepen van bijvoorbeeld 50 passagiers. Wij kunnen u ontvangen in onze helihaven, of op uw locatie (evenement, bedrijfsfeest,…).

helikopterluchtdoop vanop de helihaven (in West-Vlaanderen)

Vergeet zeker uw fototoestel niet! Je zal een uniek uitzicht krijgen op het Belgische landschap. Het is een spektakel om deze helikopter een heel nauwkeurige landing te zien doen!

Wij beschikken over een BELL 206 helikopter, en Robinson R44 helikopters die verschillende passagiers tegelijk kunnen vervoeren. Zo kunnen wij uw groep van gelijk welke grootte een luchtdoop op maat (bijvoorbeeld als teambuilding) aanbieden.

helikopterluchtdoop West-Vlaanderen / Henegouwen

Al onze vluchten zijn alles inclusief:

  • BTW
  • verzekering voor de 50 passagiers
  • uniek luchtdoop certificaat voor alle passagiers
  • champagnedrink
  • ontvangst in de helihaven in West-Vlaanderen (of op uw locatie)
  • parking

Gelieve ons te contacteren voor de kostprijs voor een programma op maat.

De helikoptervluchten organiseren wij vanaf onze helikopterhaven. U maakt als passagier een bijzondere helikoptervlucht. Geniet van het avontuur, het uitzicht en de vrijheid! Afhankelijk van de tijdsduur van de vlucht die u kiest, ziet u de mooie omgeving vanuit een compleet nieuw perspectief. Geniet van het avontuur, de vrijheid en de adrenaline! Maak met ons de mooiste teambuilding!

Bovendien kan je een voorkeur opgeven welke omgeving je wil opvliegen. Wij zullen er dan zoveel mogelijk rekening mee houden om de helikopter boven jouw voorkeurs regio te laten vliegen. Bovendien zijn we gebonden aan restricties rondom bepaalde vlieggebieden, weersomstandigheden en wensen van de passagiers.