Een leuke helikoptervlucht met 3 personen

Deze website is gemaakt voor luchtdopen voor groepen. Uiteraard bieden wij ook helikopter luchtdopen aan voor particulieren (1 persoon of meer). Hieronder vindt u de prijzen en voorwaarden.

Prijs voor een helikopterluchtdoop vanop de helihaven (in West-Vlaanderen)

Prijs voor een helikopterluchtdoop op een locatie door u gekozen

Vergeet zeker uw fototoestel niet! Je zal een uniek uitzicht krijgen op het Belgische landschap. Het is een spektakel om deze helikopter een heel nauwkeurige landing te zien doen!

Prijs helikopterluchtdoop West-Vlaanderen

In deze categorie bieden we twee types helikopterluchtdopen aan, elk met een specifieke prijs, en telkens voor 3 passagiers. Al onze prijzen zijn alles inclusief:

De prijzen van een helikoptervlucht hangen af van de lengte van de vlucht. Wij bieden luchtdopen aan van 30 minuten en van 20 minuten. Gelieve ons te contacteren voor de kostprijs voor een programma op maat.

Helikoptervlucht van 30 minuten – VIP arrangement!

Voor 3 passagiers betaalt u slechts 175 euro per passagier. In dit geval vliegen jullie samen met andere passagiers. Onze helikopter kan 4 passagiers tegelijk vervoeren.

Indien gewenst kan men ook exclusief jullie groep van vier personen vervoeren. De prijs hierbij is op aanvraag.

Tijdens een vlucht van 30 minuten kan je heel wat zien. We kunnen zelfs heen en weer vliegen tot regio Ieper – de Westhoek of regio Doornik – Moeskroen.

Indien gewenst kan men ook exclusief jullie groep van drie personen vervoeren. De prijs hierbij is op aanvraag.

De helikoptervluchten organiseren wij vanaf onze helikopterhaven. U maakt als passagier een bijzondere helikoptervlucht. Geniet van het avontuur, het uitzicht en de vrijheid! Afhankelijk van de tijdsduur van de vlucht die u kiest, ziet u de mooie omgeving vanuit een compleet nieuw perspectief. Geniet van het avontuur, de vrijheid en de adrenaline!