Een mooie helikoptervlucht voor 4 personen

Deze website is gemaakt voor luchtdopen voor groepen. Uiteraard bieden wij ook helikopter luchtdopen aan voor particulieren (1 persoon of meer). Hieronder vindt u de prijzen en voorwaarden.

Prijs voor een helikopterluchtdoop vanop de helihaven (in West-Vlaanderen)

Prijs voor een helikopterluchtdoop op een locatie door u gekozen

Vergeet zeker uw fototoestel niet! Je zal een uniek uitzicht krijgen op het Belgische landschap. Het is een spektakel om deze helikopter een heel nauwkeurige landing te zien doen!

Prijs helikopterluchtdoop West-Vlaanderen

In deze categorie bieden we twee types helikopterluchtdopen aan, elk met een specifieke prijs, en telkens voor 4 passagiers. Al onze prijzen zijn alles inclusief:

Wij bieden luchtdopen aan van 30 minuten.

Helikoptervlucht van 30 minuten – VIP arrangement!

Voor 4 passagiers betaalt u 180 euro per passagier. In dit geval vliegen jullie samen met andere passagiers. Onze helikopter kan 4 passagiers tegelijk vervoeren.

Indien gewenst kan men ook exclusief jullie groep van vier personen vervoeren. De prijs hierbij is op aanvraag.

Tijdens een vlucht van 30 minuten kan je heel wat zien. We kunnen zelfs heen en weer vliegen tot regio Ieper – de Westhoek of regio Doornik – Moeskroen.

De helikoptervluchten organiseren wij vanaf onze helikopterhaven. U maakt als passagier een bijzondere helikoptervlucht. Geniet van het avontuur, het uitzicht en de vrijheid! Afhankelijk van de tijdsduur van de vlucht die u kiest, ziet u de mooie omgeving vanuit een compleet nieuw perspectief. Geniet van het avontuur, de vrijheid en de adrenaline!