Volgende luchtdopen

Exclusieve luchtdopen voor uw groep of gezin gaan elke dag door bij gunstige meteo, reservatie op aanvraag. Reserveer nu.

Zoeken
Nieuwsbrief

Naam:

Mail adres:

Sfeerbeeld
Join us

facebooktwitterBekijk ons op linkedIn

Onze teambuilding activiteiten in West-Vlaanderen

Welkom op de website van Luchtdoop-Incentives.be, de specialist in het organiseren van luchtdoop-teambuildings met luchtballons of helikopters voor groepen. Sinds de jaren '90 verzorgen wij reeds luchtdoop-activiteiten voor particulieren en bedrijven, voornamelijk in West-Vlaanderen. Wij zijn actief in zowat elke West-Vlaamse stad: Brugge, Ieper, Kortrijk (onze thuisbasis), Roeselare, Izegem, Ingelmunster, Tielt,...

Hieronder kan u al onze teambuilding activiteiten en incentive ideeën bekijken, en eventueel doorklikken om meer informatie te bekijken.

 


brouwerijbezoek en ballonvaartBallonvaart brouwerij arrangement - Sint-Bernardus Watou - West-Vlaanderen

Vanaf 2011 exclusief bij Ballonvaarten Ciers: een bezoek aan de brouwerij van Sint-Bernardus in Watou, gecombineerd met een unieke ballonvaart boven de Westhoek! Een uniek arrangement voor teambuilding of incentive. Binnen- en buitenlandse klanten zullen sterk onder de indruk zijn!

Meer info: Brouwerijbezoek en ballonvaart - Sint-Bernardus - Watou


Flanders Fields ballonvaartBallonvaart boven Flanders Fields - de Westhoek

Hierbij stijgen we op vanuit omgeving Ieper. De ballonvaart toont vanuit de lucht de impact van de eerste wereldoorlog die nog sterk te zien is in deze regio! De vele oorlogskerkhoven, de vele vijvers die restanten zijn van bomkraters. Bovendien is het prachtig om in deze heuvelachtige streek een ballonvaart te maken!

Meer info: Ballonvaart boven de westhoek - Flanders Fields - Ieperontbijt luchtballonvaartOchtend ballonvaart met ontbijt

Ochtendstond heeft goud in de mond! Bij dit type ballonvaart vertrekken we 's morgends vroeg, en kunnen we genieten van de adembenemende zonsopgang! Deze ballonvaarten worden afgesloten met een gezellig ontbijt op het landingsterrein.

Meer info: ochtend ballonvaart met ontbijt


Ballonvaart boven uw stad

Ballonvaart boven uw favoriete stad

Hierbij stijgen we op aan de rand van uw favoriete stad, met als doel het overvliegen ervan! Wij hebben reeds ervaring met steden zoals Brugge, Gent, Kortrijk, Sint-Niklaas, Roeselare, Izegem, Ieper, Veurne, Wetteren, Ingelmunster,... Dit is een unieke incentive in stijl! De vaart wordt afgesloten met een glas champagne.

Meer info: ballonvaart boven uw stad

 


 

ballonmeetingBallonvaart op een evenement of ballonmeeting

Af en toe nemen we deel aan binnen- en buitenlandse ballonmeetings. Hierbij stijgen meer dan 50 warmeluchtballons tegelijk op vanop dezelfde locatie. Ideaal als incentive. Dit heeft een adembenemend, en heel kleurrijk effect! Wij organiseren jaarlijks de Ballonhappening te Waregem, en nemen ook deel aan tal van andere ballonmeetings.

Meer info: luchtdoop vanop een evenementballonvaart boven de alpenTransalpijnse ballonvaart - ballonvaren boven de Alpen

Jaarlijks trekken we met heel ons ballonteam naar de Oostenrijkse Alpen. Van hieruit stijgen we op voor unieke transalpijnse ballonvaarten. De ballonvaart brengt ons over een prachtig sneeuwlandschap en hoge bergtoppen. Werkelijk een adembenemend schouwspel!

Meer info: ballonvaren boven de Alpen


Teambuilding ballonvaartTeambuilding ballonvlucht

Wenst u een ballonvaart te maken met u collega's, dan kan u bij ons een groepsballonvaart boeken. Wij kunnen groepen vervoeren van maximum 10 personen in 1 luchtballon. Indien u met meerdere personen bent, wordt u verdeeld over meerdere luchtballons. Na de teambuilding wordt er champagne gedronken op het landingsterrein.

Meer info: ballonvaart teambuilding


ballonvaarten ciers

Ballonvaart voor particulieren boven West-Vlaanderen

Voor luchtballonvaarten voor particulieren verwijzen we u graag door naar onze andere website: warmeluchtballon.be. Hier kan je ook online cadeaubons bestellen: op enkele minuten tijd heb je een prachtige kadobon in je mailbox, die je direct kan afgeven als geschenk!

Meer info: ballonvaart west-vlaanderen | particulieren


 

ballonvaarten ciers

Ballonvaart voor 10 personen

Via luchtdoop-incentives kan u een ballonvaart boeken voor 10 personen tegelijk. Onze luchtballon zal vertrekken in uw stad of regio. Dit is een exclusieve ballonvaart enkel en alleen voor uw groep. U heeft hierbij een privéballon mét privépiloot die tot bij u komen. Wordt vaak verkocht als exclusieve teambuilding of op personeelsfeesten.

Meer info: ballonvaart voor 10 personen


 

Helikoptervlucht teambuildingHelikoptervlucht voor groepen

 

Wij bieden helikoptervluchte aan vanuit een helihaven vlakbij Kortrijk. Van hieruit kan u makkelijk uw eigen streek / bedrijf overvliegen. Wij doen deze teambuildings met een unieke Bell 407 helikopter, het luxepaardje onder de helikopters met plaats voor 6 passagiers. De helihaven is bovendien uitgerust met alles naar uw wens.

 

Meer info: helikoptervlucht voor groepen

 


 

ballonvaarten ciers

Ballonvaart voor 20 personen

Via luchtdoop-incentives kan u een ballonvaart boeken voor 20 personen tegelijk. Onze luchtballon zal vertrekken in uw stad of regio. Dit is een exclusieve ballonvaart enkel en alleen voor uw groep. U heeft hierbij een privéballon mét privépiloot die tot bij u komen. Wordt vaak verkocht als exclusieve teambuilding of op personeelsfeesten.

Meer info: ballonvaart voor 20 personen


 


Wij hebben met onze teambuildings ervaring in heel België, maar vooral in West- en Oost-Vlaanderen (steden zoals Kortrijk, Deinze, Brugge, Ieper, Poperinge, Dendermonde, Aalst, Eeklo, Sint-Niklaas, Ingelmunster, Tielt, Roeselare, Izegem,...).