Volgende luchtdopen

Exclusieve luchtdopen voor uw groep of gezin gaan elke dag door bij gunstige meteo, reservatie op aanvraag. Reserveer nu.

Zoeken
Nieuwsbrief

Naam:

Mail adres:

Sfeerbeeld
Join us

facebooktwitterBekijk ons op linkedIn

Brouwerijbezoek St.-Bernardus ballonvaart-arrangementbrouwerijbezoek westhoek

Vanaf 2011 exclusief bij Flybird bv ballonvaarten:

Ballonvaart arrangement: Brouwerij St.-Bernardus WATOU (nabij de Franse grens en Poperinge)

  • Brouwerij St.Bernardus - Trappistenweg 23 - 8978 Watou
  • Minimaal aantal personen: 8  /  max. 30 per avond
  • enkel op afspraak.
Brouwerij Sint-Bernardus Watou ballonvaart brouwerijbezoek arrangement

Arrangement bestaande uit: ontvangst ong. 2 uur voor het voorziene opstijgen van de luchtballon(nen), uitgebreid bezoek aan de brouwerij St.-Bernardus in Watou (zie hieronder), degustatie van hun lekkere bieren, geschenkpakket, klaarmaken van de ballon op het opstijgterrein naast de brouwerij, ballonvaart van  1 uur over een prachtige streek,  terugrijden na de landing, afscheidsdrink in het bedrijfscafé “De Gouden Ster” met afgifte van ballonvaart-diploma.

Dit kan je bestellen als particulier, maar ook als teambuilding! Puur Belgisch! Je laat hiermee een uniek stukje van België zien aan eventuele buitenlandse klanten tijdens deze incentive! Hiermee scoor je zeker succes!

Bernardus Pater 6 bierBrouwerijbezoek St.- Bernardus te Watou met aansluitend unieke ballonvaart over de hoppestreek  (bij gunstig weer).

De Brouwerij St.-Bernardus in Watou (Poperinge) onderging de jongste jaren een grondige gedaanteverandering. Met de aanleg van het hoppeveld vlak naast de brouwerij, de bouw van nieuwe magazijnen, nieuwe burelen en een authentiek café, annex degustatie zaaltje werd de brouwerij grondig vernieuwd en gerenoveerd.
Rondleidingen kunnen individueel of in groep, in het Nederlands, het Frans of in het Engels.
De rondleiding bestaat uit: verwelkoming in het café 'In De Gouden Ster', vertoning van de film over de brouwerij St.-Bernardus, rondleiding door de brouwerij, de bottelarij en de brouwzaal, degustatie van de bieren van St.-Bernardus en niet te versmaden: een geschenkverpakking met 4 flesjes St.-Bernardus (Tripel, Pater 6, Prior 8 en Abt 12) met inclusief een authentiek glas voor elke bezoeker.
Shop :
Voor en na het bezoek bestaat er mogelijkheid om in de brouwerijshop bieren, glazen en allerlei biergadgets aan te kopen.

Specificaties:

Dit unieke arrangement kan geboekt worden vanaf augustus tot einde oktober. De aan het brouwerijbezoek aansluitende ballonvaarten gaan enkel door bij gunstig weer en ongeveer 2 uur voor zonsondergang. Afspraak in de brouwerij:

  • In augustus om 17 u, duur incl. ballonvaart tot ong. 21u30
  • In september om 16 u, duur incl. ballonvaart tot ong. 20u30
  • In oktober om 15 u, duur incl. ballonvaart tot ong. 19u30

Brouwerij Sint-Bernardus Watou

Prijzen:

Verwelkoming, brouwerijbezoek, degustatie, ballonvaart, terugrit van landingsplaats naar brouwerij, ballonvaart-diploma, geschenkpakket, afscheidsdrink, alle verzekeringen en BTW inclusief. De prijzen zijn op aanvraag.

Voorwaarden:

Indien de ballonvaarten niet kunnen doorgaan wegens slechte weersomstandigheden kan een alternatief programma worden afgesproken. Het uitgebreide brouwerij bezoek kan sowieso altijd doorgaan. Er kan slechts één dag op voorhand beslist worden of de ballonvaart zal kunnen doorgaan of niet. Indien de ballonvaart niet kan doorgaan en geen passend alternatief programma kan worden gevonden moet er vanzelfsprekend niet voor de ballonvaart betaald worden.

Andere “brouwerij St.-Bernardus” arrangementen voor groepen kunnen steeds in overleg besproken worden, bv. inclusief helikopterluchtdopen of ochtendvaarten met warmeluchtballons gevolgd door brouwerijbezoek. Bel hiervoor Gino Ciers 051-312.325 (0032 51 312.325). Mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

 

Sint-Bernardus ABT 12:

Sint-Bernardus ABT 12 is een topbier, heeft een alcoholgehalte van 10.5 %, heeft een zachte volmondige smaak, én wordt door kenners beschouwd als 'tweelingsbroer' van het befaamde Westvleteren bier.