Volgende luchtdopen

Exclusieve luchtdopen voor uw groep of gezin gaan elke dag door bij gunstige meteo, reservatie op aanvraag. Reserveer nu.

Zoeken
Nieuwsbrief

Naam:

Mail adres:

Sfeerbeeld
Join us

facebooktwitterBekijk ons op linkedIn

Ballonvaart arrangement

Luchtdoop-incentives.be biedt naast ballonvaarten voor groepen (teambuildings, incentives of gezinsuitstapjes) de mogelijkheid om een luchtballonvaart te boeken voor een bepaald arrangement. Bekijk hieronder welke types ballonvaarten we u kunnen aanbieden:


brouwerijbezoek en ballonvaartBallonvaart brouwerij arrangement - Sint-Bernardus Watou

Exclusief bij Flybird Bv: een bezoek aan de brouwerij van Sint-Bernardus in Watou, gecombineerd met een unieke ballonvaart boven de Westhoek! Een uniek arrangement voor teambuilding. Binnen- en buitenlandse klanten zullen sterk onder de indruk zijn!

Meer info: Brouwerijbezoek en ballonvaart - Sint-Bernardus - Watou

 


 

 

Flanders Fields ballonvaartBallonvaart boven Flanders Fields - de Westhoek

Hierbij stijgen we op vanuit omgeving Ieper. De ballonvaart toont vanuit de lucht de impact van de eerste wereldoorlog die nog sterk te zien is in deze regio! De vele oorlogskerkhoven, de vele vijvers die restanten zijn van bomkraters. Bovendien is het prachtig om in deze heuvelachtige streek een ballonvaart te maken!

Meer info: Ballonvaart boven de westhoek - Flanders Fields - Ieper

 


 

ballonvaart 2 personenBallonvaart voor 2 personen

Hierbij bestelt u een ballonvaart exclusief voor 2 personen. Deze wordt vaak geboekt voor huwelijksaanzoeken, jubileums, verjaardagen, valentijn,... Eventueel kan u dit als geschenkbon boeken. Na de vaart kan je gezellig samen een glas champagne drinken, of bij ochtendvaarten samen ontbijten.

Meer info: ballonvaart voor 2 personenontbijt luchtballonvaartOchtend ballonvaart met ontbijt

Ochtendstond heeft goud in de mond! Bij dit type ballonvaart vertrekken we 's morgends vroeg, en kunnen we genieten van de adembenemende zonsopgang! Deze ballonvaarten worden afgesloten met een gezellig ontbijt op het landingsterrein.

Meer info: ochtend ballonvaart met ontbijtgezinsuitstap ballonvaartBallonvaart met het gezin

Bij dit type ballonvaart reserveer je een volledige luchtballon enkel en alleen voor jouw gezin of familie. De ballonvaart kan 's avonds of 's ochtends plaatsvinden. We kunnen indien gewenst bij u thuis (eventueel op een familiefeest), of in uw regio opstijgen. Dit is een leuke gezinsuitstap!

Meer info: ballonvaren met het gezinBallonvaart boven uw stad

Ballonvaart boven uw favoriete stad

Hierbij stijgen we op aan de rand van uw favoriete stad, met als doel het overvliegen ervan! Wij hebben reeds ervaring met steden zoals Brugge, Gent, Kortrijk, Sint-Niklaas, Roeselare, Izegem, Ieper, Veurne, Wetteren, Ingelmunster,... Dit is een unieke incentive in stijl! De vaart wordt afgesloten met een glas champagne.

Meer info: ballonvaart boven uw stad

 


ballonmeetingBallonvaart op een evenement of ballonmeeting

Af en toe nemen we deel aan binnen- en buitenlandse ballonmeetings. Hierbij stijgen meer dan 50 warmeluchtballons tegelijk op vanop dezelfde locatie. Ideaal als incentive. Dit heeft een adembenemend, en heel kleurrijk effect! Wij organiseren jaarlijks de Ballonhappening te Waregem, en nemen ook deel aan tal van andere ballonmeetings.

Meer info: luchtdoop vanop een evenementballonvaart boven de alpenTransalpijnse ballonvaart - ballonvaren boven de Alpen

Jaarlijks trekken we met heel ons ballonteam naar de Oostenrijkse Alpen. Van hieruit stijgen we op voor unieke transalpijnse ballonvaarten. De ballonvaart brengt ons over een prachtig sneeuwlandschap en hoge bergtoppen. Werkelijk een adembenemend schouwspel!

Meer info: ballonvaren boven de Alpen


Teambuilding ballonvaartTeambuilding ballonvaart

Wenst u een ballonvaart te maken met u collega's, dan kan u bij ons een groepsballonvaart boeken. Wij kunnen groepen vervoeren van maximum 10 personen in 1 luchtballon. Indien u met meerdere personen bent, wordt u verdeeld over meerdere luchtballons. Na de teambuilding wordt er champagne gedronken op het landingsterrein.

Meer info: ballonvaart teambuilding


moederdag

Moederdag - vaderdag luchtballonvaart

Binnenkort is het weer moederdag en vaderdag. Dat is het perfecte moment om uw moeder of vader in de watten te leggen met een origineel geschenk. Bezorg deze persoon een unieke dag, en geef een ballonvaart avontuur cadeau! De ballonvaart kan op iedere datum doorgaan, zelfs op moederdag of vaderdag!

Meer info: luchtballonvaart moederdag of vaderdag


ballonvaarten ciers

Ballonvaart voor particulieren boven West-Vlaanderen

Voor luchtballonvaarten voor particulieren verwijzen we u graag door naar onze andere website: warmeluchtballon.be. Hier kan je ook online cadeaubons bestellen: op enkele minuten tijd heb je een prachtige kadobon in je mailbox, die je direct kan afgeven als geschenk!

Meer info: ballonvaart west-vlaanderen | particulieren

 


ballonvaarten ciers

Ballonvaart voor 10 personen

Via luchtdoop-incentives kan u een ballonvaart boeken voor 10 personen tegelijk. Onze luchtballon zal vertrekken in uw stad of regio. Dit is een exclusieve ballonvaart enkel en alleen voor uw groep. U heeft hierbij een privéballon mét privépiloot die tot bij u komen. Wordt vaak verkocht als exclusieve teambuilding of op personeelsfeesten.

Meer info: ballonvaart voor 10 personen


 

 

ballonvaarten ciers

Ballonvaart voor 20 personen

Via luchtdoop-incentives kan u een ballonvaart boeken voor 20 personen tegelijk. Onze luchtballon zal vertrekken in uw stad of regio. Dit is een exclusieve ballonvaart enkel en alleen voor uw groep. U heeft hierbij een privéballon mét privépiloot die tot bij u komen. Wordt vaak verkocht als exclusieve teambuilding of op personeelsfeesten.

Meer info: ballonvaart voor 20 personen