Volgende luchtdopen

Exclusieve luchtdopen voor uw groep of gezin gaan elke dag door bij gunstige meteo, reservatie op aanvraag. Reserveer nu.

Zoeken
Nieuwsbrief

Naam:

Mail adres:

Sfeerbeeld
Join us

facebooktwitterBekijk ons op linkedIn

Helikoptervlucht voor 2 personen

Deze website is gemaakt voor luchtdopen voor groepen. Uiteraard bieden wij ook helikopter luchtdopen aan voor particulieren (1 persoon of meer). Hieronder vindt u de prijzen en voorwaarden: Prijs voor een helikopterluchtdoop vanop de helihaven (in West-Vlaanderen)

U kan een helikoptervlucht voor 2 personen boeken. In dit geval vliegt u mee met andere passagiers in de helikopter, vanop onze helihaven in West-Vlaanderen.

Vergeet zeker uw fototoestel niet! Je zal een uniek uitzicht krijgen op het Belgische landschap. Het is een spektakel om deze helikopter een heel nauwkeurige landing te zien doen!

Prijs helikopterluchtdoop 2 personen West-Vlaanderen

In deze categorie bieden we twee types helikopterluchtdopen aan, elk met een specifieke prijs, en telkens voor 6 passagiers (indien u boekt voor minder dan 6 passagiers, wordt u gegroepeerd met andere passagiers). Al onze prijzen zijn alles inclusief:

De prijzen van een helikoptervlucht hangen af van de lengte van de vlucht. Wij bieden luchtdopen aan van 30 minuten en van 20 minuten. Gelieve ons te contacteren voor de kostprijs voor een programma op maat.

Helikoptervlucht van 30 minuten - VIP arrangement!

U betaalt slechts 160 euro per passagier. In dit geval vliegen jullie samen met andere passagiers. Onze helikopter kan 6 passagiers tegelijk vervoeren.

Indien gewenst kan men ook exclusief jullie groep vervoeren. De prijs hierbij is op aanvraag.

Tijdens een vlucht van 30 minuten kan je heel wat zien. We kunnen zelfs heen en weer vliegen tot regio Ieper - de Westhoek of regio Doornik - Moeskroen.

Helikoptervlucht van 20 minuten - dit is ons geschenkprogramma

U betaalt slechts 145 euro per persoon. Jullie kunnen hierbij plaats nemen met jullie groep alleen in de helikopter (jullie zitten dan zonder andere passagiers, samen met de piloot in de helikopter).

Indien gewenst kan men ook exclusief jullie groep van vier personen vervoeren. De prijs hierbij is op aanvraag.

Wij kunnen gepersonaliseerde cadeaubons opmaken. Deze kunnen besteld worden via ons contactformulier. Snelle verzending is mogelijk.

---

De helikoptervluchten organiseren wij vanaf onze helikopterhaven. U maakt als passagier een bijzondere helikoptervlucht. Geniet van het avontuur, het uitzicht en de vrijheid! Afhankelijk van de tijdsduur van de vlucht die u kiest, ziet u de mooie omgeving vanuit een compleet nieuw perspectief. Geniet van het avontuur, de vrijheid en de adrenaline!

---

Bovendien kan je een voorkeur opgeven welke omgeving je wil opvliegen. Wij zullen er dan zoveel mogelijk rekening mee houden om de helikopter boven jouw voorkeurs regio te laten vliegen. Wij trachten mensen van dezelfde regio te combineren. Bovendien zijn we gebonden aan restricties rondom bepaalde vlieggebieden, weersomstandigheden en wensen van de passagiers.